• головна
  • професії
  • наш колектив
  • навчально-методична робота
  • абітуріенту

Новини Городенківського професійного ліцею

Свято «Останнього дзвінка»

Свято «Останнього дзвінка»

Традиційне свято «Останнього дзвінка» зібрало 30 червня  на подвір’ї ліцею  випускників і учнів молодших курсів , працівників ліцею, батьків та гостей. Під звуки маршу на лінійку запрошуються випускники. З вітальними словом до випускників, а це учні, що здобули професію плодоовочівника-кухаря, тракториста-машиніста с/г виробництва, муляра, штукатура звернувся директор ліцею В.П.Совик, класний керівник А.І. Іванків, отець Любомир, учні молодших курсів. Для випускників учасниками художньої самодіяльності молодших курсів виконано ряд музичних творів. Вокальна група дівчат-випускників та солістка Вікторія Кривко подарували учасникам свята свої пісенні сувеніри. Випускникам 2015-2016 н/р директором ліцею В.Совиком вручені почесні грамоти за відмінне навчання, активну участь в громадсько-корисному житті ліцею, спортивно-масовій роботі.

Ось і стали випускниками 109 учнів навчального закладу. Сьогодні закінчується для вас навчання в ліцеї і вам належить зануритися в абсолютно нове життя. Нехай успіхом закінчуються всі ваші починання! А майбутнє не обдурить очікувань і буде щедрим на успіхи в роботі, для когось в подальшому навчанні , благополуччя, щиру любов і вірну дружбу!

 

2016-07-01


Івано-Франківська обл.
м. Городенка
вул. Станіславська 1
78100

hplif@meta.ua

«Солодка паска»


Змагання з шашок


Тиждень ОХОРОНИ ПРАЦІ


Тиждень ОХОРОНИ ПРАЦІ


Тиждень професії "КУХАР"


Всі новини!

Тиждень професії «Кухар»


Конкурс «Осінніх композицій» 2012


урочиста лінійка присвячена Дню знань та початку нового 2012-2013 навчального року


Обласна методична секція викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання: «Механізація сільського господарства, основ рослинництва і тваринництва»


І етап олімпіад


Всі альбоми!


Copyright © Городенківський професійний ліцей 2011-2016

email: hplif@meta.ua

Design Copyright © West_combat@meta.ua