• головна
  • професії
  • наш колектив
  • навчально-методична робота
  • абітуріенту

Новини Городенківського професійного ліцею

06.10.2016 року на базі Городенківського професійного ліцею проведено засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виробничої роботи

06.10.2016 року на базі Городенківського професійного ліцею проведено засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виробничої роботи професійно-технічних навчальних закладів області на тему: «Конкурентноспроможність випускника ПТНЗ через ефективність організації фахової підготовки».

У роботі засідання взяли участь:

Гаврилюк І.О – начальник управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації.

Кирдяк Г.Ю. - начальник відділу професійно-технічної, вищої освіти і науки  управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики  облдержадміністрації.

Захарія О.М. – головний спеціаліст відділу професійно-технічної, вищої освіти і науки управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації.

Шафоростов О.О. –директор навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківської області.

Совик В.П. –директор Городенківського професійного ліцею. 

Верховцев В.М. - директор навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківської області.

Михайлюк С.М. – керівник апарату районної державної адміністрації.

Заступники директорів з навчально-виробничої роботи.

Учасники засідання відвідали уроки професійно-теоретичної підготовки і виробничого навчання, оглянули матеріально-технічну базу навчального закладу.  Директор ліцею  Совик В.П.  презентував начальний заклад,  його роботу і перспективи.

З метою підвищення якості професійно-технічної освіти ПТНЗ області  учасниками засідання висвітлено питання організації фахової підготовки конкурентноспроможного, професійно-мобільного, кваліфікованого робітника, виконання обсягів регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів та молодших спеціалістів у 2016 році. У структурі системи роботи ПТНЗ області значну увагу приділено ринку праці та соціальним партнерам.

Керівник апарату райдержадміністрації  Михайлюк  С.М. розповів про тісну і плідну співпрацю навчального закладу з керівництвом району.

2016-10-07


Івано-Франківська обл.
м. Городенка
вул. Станіславська 1
78100

hplif@meta.ua

Змагання з шашок


Тиждень ОХОРОНИ ПРАЦІ


Тиждень ОХОРОНИ ПРАЦІ


Тиждень професії "КУХАР"


Робочі будні ліцею.


Всі новини!

Тиждень професії «Кухар»


Конкурс «Осінніх композицій» 2012


урочиста лінійка присвячена Дню знань та початку нового 2012-2013 навчального року


Обласна методична секція викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання: «Механізація сільського господарства, основ рослинництва і тваринництва»


І етап олімпіад


Всі альбоми!


Copyright © Городенківський професійний ліцей 2011-2016

email: hplif@meta.ua

Design Copyright © West_combat@meta.ua