• головна
  • професії
  • наш колектив
  • навчально-методична робота
  • абітуріенту

Новини Городенківського професійного ліцею

Тиждень охорони праці

За ініціативою Міжнародної організації праці (МОП) для привернення уваги світової спільноти до питань охорони праці та смертності працівників на робочому місці щорічно, починаючи з 2002 року, понад 100 країн світу 28 квітня відзначають Всесвітній день о

 За ініціативою Міжнародної організації праці (МОП) для привернення уваги світової спільноти до питань охорони праці та смертності працівників на робочому місці щорічно, починаючи з 2002 року, понад 100 країн світу 28 квітня відзначають Всесвітній день охорони праці.

Заходи, спрямовані на популяризацію безпечних та нешкідливих умов праці, участь держави та громадян у формуванні здорового сучасного навчального та виробничого середовища не могли залишити осторонь учнів та працівників Городенківського професійного ліцею. З 24 по 28 квітня 2017 р. у нашому навчальному закладі було проведено Тиждень з охорони праці. 

Метою заходу є привернення уваги суспільства, суб’єктів господарювання, громадських організацій та навчальних закладів до проблеми збереження життя і здоров’я учнів та працівників, культури охорони праці в Україні. Тема цьогорічного Всесвітнього дня охорони праці: «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці».

У рамках святкування Тижня охорони праці у Державному навчальному закладі «Городенківський професійний ліцей» відбулося ряд заходів. Адміністрацією закладу та інженером з ОП було проведено внутрішню перевірку стану охорони праці в ліцеї. Керівники груп мали тематичну виховну годину щодо безпеки та гігієни праці підлітків, профілактику виробничого та побутового травматизму. Завідуючими кабінетами поновлено кутки з охорони праці новими матеріалами в навчальних аудиторіях, а інженером з охорони праці поновлено новою інформацією стенди в гуртожитку, їдальні та навчальному корпусі. Також інженер з охорони праці О.П. Дідик провела зустріч з учнями ліцею на тему «Попереджений – значить врятований. Бережи своє життя!», де вкотре пригадала дітям про небезпеку при поводженні з вогнем та правила надання першої домедичної допомоги.  Керівник цивільної оборони М.М. Кітура разом з учнями перших курсів проводив радіаційну та хімічну розвідку в дендропарку, що знаходиться на території закладу, де діти не лише ознайомилися з засобами індивідуального захисту та роботою відповідної апаратури, а щей пригадали трагедію на Чорнобильській АС, 31-роковини якої  відбулися цього тижня. Підсумки тижня було підведено на загальноліцейній лінійці.

 

2017-05-10


Івано-Франківська обл.
м. Городенка
вул. Станіславська 1
78100

hplif@meta.ua

Змагання з шашок


Тиждень ОХОРОНИ ПРАЦІ


Тиждень ОХОРОНИ ПРАЦІ


Тиждень професії "КУХАР"


Робочі будні ліцею.


Всі новини!

Тиждень професії «Кухар»


Конкурс «Осінніх композицій» 2012


урочиста лінійка присвячена Дню знань та початку нового 2012-2013 навчального року


Обласна методична секція викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання: «Механізація сільського господарства, основ рослинництва і тваринництва»


І етап олімпіад


Всі альбоми!


Copyright © Городенківський професійний ліцей 2011-2016

email: hplif@meta.ua

Design Copyright © West_combat@meta.ua