• головна
  • професії
  • наш колектив
  • навчально-методична робота
  • абітуріенту

Новини Городенківського професійного ліцею

Відповідно до плану роботи ГПЛ

Засідання  обласної методичної секції викладачів хімії та біології професійно-технічних навчальних закладів області

 

Відповідно до плану роботи навчально-методичного кабінету в Івано-Франківській області 11.05.2017 р. проведено засідання обласної методичної секції викладачів хімії та біології професійно-технічних навчальних закладів області на базі Городенківського професійного ліцею. Тема засідання: «Формування професійних компетенцій учнів при вивченні хімії та біології». Форма проведення: семінар-практикум.

 

З планом роботи засідання присутніх ознайомила Битківська Х.Г., методист НМК ПТО, акцентувавши увагу на актуальності тематики семінару. З привітальним словом до педагогів звернувся Совик В.П. – директор ліцею, який розказав про історію закладу, досягнення та перспективи розвитку педагогічного колективу. Викладач хімії Петришин Л.Л. провів засідання гуртка «Юний хімік» на тему: «Вирощування кристалів», а викладач біології Білик І.М. – засідання учнівського клубу «Зелені скарби» на тему: «Придністровський каньон – перлина Покуття».

 

За круглим столом обговорювались питання: формування професійних компетенцій учнів при вивченні хімії; шляхи підвищення якості знань з хімії та біології. Результати ДПА; методика проведення позаурочних заходів; про виконання навчальних планів і програм з предметів «Хімія» та «Біологія».

Дуже цікавою і пізнавальною  була екскурсія на розсадник Хмелева. Компанія займається вирощуванням  декоративних рослин. Ігор Фернюк, менеджер із збуту, розповів викладачам про історію створення їхнього товариства та вид діяльності. Викладачі мали змогу подивитися на вирощування унікальних екзотичних та реліктових рослин, зокрема рослину Гінкго Білоба, листя якої використовують для фармацевтики.

Учасники семінару відзначили належну організацію засідання обласної методичної секції, особливо були вдячні дирекції ліцею за організацію екскурсії,  де поглибили знання про рідкісні рослини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-05-16


Івано-Франківська обл.
м. Городенка
вул. Станіславська 1
78100

hplif@meta.ua

Змагання з шашок


Тиждень ОХОРОНИ ПРАЦІ


Тиждень ОХОРОНИ ПРАЦІ


Тиждень професії "КУХАР"


Робочі будні ліцею.


Всі новини!

Тиждень професії «Кухар»


Конкурс «Осінніх композицій» 2012


урочиста лінійка присвячена Дню знань та початку нового 2012-2013 навчального року


Обласна методична секція викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання: «Механізація сільського господарства, основ рослинництва і тваринництва»


І етап олімпіад


Всі альбоми!


Copyright © Городенківський професійний ліцей 2011-2016

email: hplif@meta.ua

Design Copyright © West_combat@meta.ua