• головна
  • професії
  • наш колектив
  • навчально-методична робота
  • абітуріенту

Новини Городенківського професійного ліцею

ПЕДАГОГІЧНІ ЧИТАННЯ 2018

З метою удосконалення науково-методичного рівня підготовки педагогів, стимулювання творчої ініціативи, пошуку та підтримки творчих педагогів, сприяння запровадженню їхніх методичних напрацювань  до освітнього процесу, вивчення та впровадження в практику роботи передового педагогічного досвіду 12 січня в ДНЗ "Городенківський професійний  ліцей"    традиційно пройшли педагогічні читання як один із заходів з покращення педагогічної майстерності педагогічних працівників, направлений на відкритий обмін досвідом  з навчання та виховання учнівської молоді.

Цьогорічні педагогічні читання пройшли на досить високому методичному та науковому рівні, викликали масу зацікавленості та обговорення, оскільки тема педагогічних читань  - «Інноваційна педагогічна діяльність як особливий вид творчої  діяльності педагога».

Завдання педагогічних читань: створити умови для творчої самореалізації педагогічних працівників, підвищувати мотивацію педагогічної діяльності, методичний рівень професійної компетентності викладачів і майстрів виробничого навчання, вихователів.

План проведення педагогічних читань

1. Вступне слово методиста ліцею Ощипко Г.М. «Готовність до інноваційної діяльності як особливий вид творчого розвитку».

 Виступи доповідачів:

 Петришин Н. Є., заступник директора з НВР «Дуальна форма навчання».

 Шукост В. В. викладач фізичної культури «Методика проведення занять з колового тренування на уроках фізичної культури».

Ключук В. Ю., вихователь «Я-особистість»;

Калинюк О. Ю., викладач англійської мови «Впровадження інтерактивних методів навчання на уроках англійської мови»;

Орищук С. В., викладач спецдисциплін  «Проведення профорієтаційної роботи»;

Іванків А. І., викладач математики «Роль математики в професійному становленні учнів»;

Слободян І. Б., викладач спецдисциплін «Особливості професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників будівельного профілю».

Доповіді всіх педагогічних працівників належно оформлені і знаходиться в методичному кабінеті. Теми, обрані для доповідей, актуальні, співзвучні із єдиною  проблемою  «Підвищення ефективності навчально-виховного процесу на основі впровадження досягнень  науки, техніки, передового педагогічного і виробничого досвіду», індивідуальними темами, над якими працюють педагогічні працівники.  Викладачі, майстри виробничого навчання, вихователь творчо підійшли до підготовки методичних доповідей, опираючись на ППД своїх колег та власний.

Всі доповіді були попередньо розглянуті та проаналізовані на засіданнях методичних комісій та рекомендовані для заслуховування й обговорення на педагогічних читаннях.

2018-01-22


Івано-Франківська обл.
м. Городенка
вул. Станіславська 1
78100

hplif@meta.ua

Тиждень професії "КУХАР"


Робочі будні ліцею.


Найрозумніший математик


Будні ліцею


Будні ліцею


Всі новини!

Тиждень професії «Кухар»


Конкурс «Осінніх композицій» 2012


урочиста лінійка присвячена Дню знань та початку нового 2012-2013 навчального року


Обласна методична секція викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання: «Механізація сільського господарства, основ рослинництва і тваринництва»


І етап олімпіад


Всі альбоми!


Copyright © Городенківський професійний ліцей 2011-2016

email: hplif@meta.ua

Design Copyright © West_combat@meta.ua