• головна
  • професії
  • наш колектив
  • навчально-методична робота
  • абітуріенту

Новини Городенківського професійного ліцею

Булінг

6 березня 2019 року у відповідності  до планку роботи ліцею  проведено виховний захід на тему : «Булінг- насилля дома та в учнівських колективах; протидія насиллю та служби, які надають допомогу щодо протидії булінгу; права та обов’язки підлітків»

Надзвичайно актуальним це питання стало у закладах освіти в наш час. Завдання кожного педагогічного колективу проводити роз‘яснювальну роботу в учнівських колективах з метою недопущення  агресіЇ серед підлітків, формування в учнівських колективах стосунків побудованих на взаємо розумінні , повазі , доброзичливості.

Тему заходу розкрито гостями навчального закладу. Перед учнями виступила Мороз Ліля Богданівна - головний спеціаліст Городенківського бюро правової допомоги, Якубів Роман  Васильович - виконуючий обов’язки начальника районного відділу державної виконавчої служби Городенківського району

Учнів цікавило питання працевлаштування неповнолітніх, зайнятості у вільний від занять час. На це питання кваліфіковано відповіла Франків Леся Дмитрівна фахівець відділу активної підтримки безробітних Городенківського центру зайнятості.

Фото із заходу в ліцеї.

 

 

2019-03-11


Івано-Франківська обл.
м. Городенка
вул. Станіславська 1
78100

hplif@meta.ua

Змагання з шашок


Тиждень ОХОРОНИ ПРАЦІ


Тиждень ОХОРОНИ ПРАЦІ


Тиждень професії "КУХАР"


Робочі будні ліцею.


Всі новини!

Тиждень професії «Кухар»


Конкурс «Осінніх композицій» 2012


урочиста лінійка присвячена Дню знань та початку нового 2012-2013 навчального року


Обласна методична секція викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання: «Механізація сільського господарства, основ рослинництва і тваринництва»


І етап олімпіад


Всі альбоми!


Copyright © Городенківський професійний ліцей 2011-2016

email: hplif@meta.ua

Design Copyright © West_combat@meta.ua