• головна
  • професії
  • наш колектив
  • навчально-методична робота
  • абітуріенту

Новини Городенківського професійного ліцею

Бережемо і примножуємо Великодні традиції

Два цікаві спільні заходи Городенківського професійного ліцею та Карітас Коломия проведені напередодні Великодніх свят. Метою заходів було ознайомити учнів з народною традицією святкування Великодня, розвинути їх творчі здібності, виховувати інтерес до культурної спадщини свого народу. А ще в час підготовки до проведення заходів у нас виникло бажання, поділитись своїми вміннями із тими , хто вже другий рік поспіль , через військові дії, змушений святкувати Великдень за межами  рідного дому.

На майстер-клас із писанкарства, який провела Іванка Федорак в стінах ліцею, писанки розмальовували разом учні, гості заходу і викладачі.

На заході в Карітас Городенка представники 9 регіонів України – вимушені переселенці, розповіли про свої Великодні традиції , а учні і викладачі Городенківського професійного ліцею поділились секретами випікання і прикрашання покутської паски. Смачною і запашною була паска, а ще більше втішила та атмосфера, безпосередність і теплота, яка панувала серед учасників заходу. Мир запанував у серцях і так хотілось всім, щоб мир запанував в Україні. З вірою в ЗСУ, з надією на перемогу, вдячністю нашим захисникам, залишали гостинне приміщення Карітасу учасники заходу.

Світлини зустрічі.

2023-04-24


Івано-Франківська обл.
м. Городенка
вул. Станіславська 1
78100

hplif@meta.ua

Змагання з шашок


Тиждень ОХОРОНИ ПРАЦІ


Тиждень ОХОРОНИ ПРАЦІ


Тиждень професії "КУХАР"


Робочі будні ліцею.


Всі новини!

Тиждень професії «Кухар»


Конкурс «Осінніх композицій» 2012


урочиста лінійка присвячена Дню знань та початку нового 2012-2013 навчального року


Обласна методична секція викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання: «Механізація сільського господарства, основ рослинництва і тваринництва»


І етап олімпіад


Всі альбоми!


Copyright © Городенківський професійний ліцей 2011-2016

email: hplif@meta.ua

Design Copyright © West_combat@meta.ua