• головна
  • професії
  • наш колектив
  • навчально-методична робота
  • абітуріенту

Новини Городенківського професійного ліцею

ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

Щорічно 28 квітня в Україні та світі відзначають День охорони праці, який збігається зі Всесвітнім днем охорони праці. Гасло Всесвітнього дня охорони праці у 2023 році – «Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип та право на роботі».

Городенківський професійний ліцей щороку проводить ряд заходів з нагоди свята, щодо запровадження безпечного та здорового робочого середовища як фундаментального принципу і права на роботу. Адже цінність результатів будь-якої трудової діяльності не може бути вище цінності здоров’я та життя працівника. 

26.04.2023 р. інженер з охорони праці Дідик Ольга спільно з  інспектором Південно – Західного міжрегіонального  управління праці Олексюком Миколою ознайомили учнів ліцею з головними функціями та завданнями Державної служби України з питань праці та практичному застосуванні законодавства.

            27 .04.2023 р. бібліотекар Сінгалевич Марта провела захід на тему « Гірка зірка полин», приурочений до річниці трагедії на Чорнобильській ЧАЕС. Начальник штабу цивільної оборони Кітура Михайло ознайомив учнів  зі  згубним впливом радіації на організм людини та способами захисту. Особливий інтерес молоді викликала демонстрація захисних костюмів та одягання протигазу на час, розбір найтиповіших помилок.

Медсестра ліцею Лиско Галина ознайомила учнів з правилами накладання пов’язок та здійсненні перев’язок з практичним відпрацюванням.

2023-05-07


Івано-Франківська обл.
м. Городенка
вул. Станіславська 1
78100

hplif@meta.ua

Тиждень професії "КУХАР"


Робочі будні ліцею.


Найрозумніший математик


Будні ліцею


Будні ліцею


Всі новини!

Тиждень професії «Кухар»


Конкурс «Осінніх композицій» 2012


урочиста лінійка присвячена Дню знань та початку нового 2012-2013 навчального року


Обласна методична секція викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання: «Механізація сільського господарства, основ рослинництва і тваринництва»


І етап олімпіад


Всі альбоми!


Copyright © Городенківський професійний ліцей 2011-2016

email: hplif@meta.ua

Design Copyright © West_combat@meta.ua