• головна
  • професії
  • наш колектив
  • навчально-методична робота
  • абітуріенту

Новини Городенківського професійного ліцею

ВСТУПНА КАМПАНІЯ

Сьогодні, 16 серпня 2023 року, відбувся другий етап вступної кампанії для випускників 9 та 11 класів, за професіями «Тракторист - машиніст с/ г виробництва. Слюсар з ремонту с/г машин та устаткування. Водій автомобіля категорії "С"». Молоді юнаки і юнки які обрали професію тракторист – машиніст, мріють працювати на землі, освоювати нову сільськогосподарську техніку, а в подальшому знайти високооплачувану роботу.

Щоб якісно виконувати сільськогосподарські роботи, викладачі спецпредметів та майстри виробничого Городенківського професійного ліцею допоможуть вам опанувати такі технічні дисципліни як агрономія, трактори і автомобілі, сільськогосподарські машини, організація виконання механізованих робіт, правила дорожнього руху, технічне обслуговування та ремонт машин, навчитись комплектувати машинно-тракторні агрегати для виконання сільськогосподарських робіт, виконувати слюсарні та ремонтні роботи, встановлювати техніку на зберігання, і, звичайно, навчитись керувати тракторами, комбайнами та автомобілями.

Бути хліборобом – велика честь!

 

ПРИЙОМ ДОКУМЕНІВ НА УСІ ПРОФЕСІЇ ПРОДОВЖЕНО

до 1 жовтня 2023 року

 

2023-08-16


Івано-Франківська обл.
м. Городенка
вул. Станіславська 1
78100

hplif@meta.ua

38-ма річниця аварії на ЧАЕС


«Солодка паска»


Змагання з шашок


Тиждень ОХОРОНИ ПРАЦІ


Тиждень ОХОРОНИ ПРАЦІ


Всі новини!

Тиждень професії «Кухар»


Конкурс «Осінніх композицій» 2012


урочиста лінійка присвячена Дню знань та початку нового 2012-2013 навчального року


Обласна методична секція викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання: «Механізація сільського господарства, основ рослинництва і тваринництва»


І етап олімпіад


Всі альбоми!


Copyright © Городенківський професійний ліцей 2011-2016

email: hplif@meta.ua

Design Copyright © West_combat@meta.ua