• головна
  • професії
  • наш колектив
  • навчально-методична робота
  • абітуріенту

Новини Городенківського професійного ліцею

20 червня 2013 року директор училища Совик Василь Петрович звітував перед колективом про діяльність навчального закладу у 2012-2013 навчальному році.

 

20 червня  2013 року директор училища  Совик Василь Петрович звітував  перед колективом про діяльність навчального закладу у 2012-2013 навчальному році. Одним з головних завдань навчального закладу є підвищення якості підготовки робітничих кадрів шляхом впровадження Державних стандартів професійно-технічної освіти, інноваційних педагогічних та виробничих технологій, комп’ютеризації навчального процесу.

На звіті був присутній Гаврилюк І. О., начальник відділу професійно-технічної та вищої освіти, виховної роботи управління освіти і науки департаменту освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Василь Петрович  зробив детальний аналіз діяльності інженерно-педагогічного колективу за підзвітний період. Зупинився на основних завданнях, проблемах та напрямках роботи навчального закладу, а також  охарактеризував роботу методичної служби, навчально-виховну, навчально-виробничу діяльність та роботи по зміцненню матеріально-технічної бази училища.

В обговоренні звіту директора взяли участь Гультай М. В., Білик Д. Р., Ключук В. Ю., Ощипко Г. М. та інші працівники училища. Було наголошено, що колектив училища, на чолі з директором, прагне працювати відповідно до вимог сучасного життя.

Колектив навчального закладу  вирішив:

1.Роботу директора за звітній період вважати задовільною.

2. Порушити клопотання перед департаментом освіти, науки, сім`ї, молоді та спорту    Івано-Франківської обласної державної адміністрації про продовження контракту директору  ПТУ №31 м. Городенка Совику В. П. на п’ять років.

Після доповіді директора та обговорення виступу із збереженням усіх необхідних протокольних процедур, відбулося  голосування. За результатами  голосування, які оголосив голова лічильної комісії  Бамбух А. О. ( 88 - "за"; о - "проти"; о - "утрималися"),

Василь Петрович  побажав всім творчості, натхнення і завершив словами: «Ми не намагаємось стати кращими за інших, ми прагнемо стати завтра кращими, за нас, сьогоднішніх».

 

2013-06-20


Івано-Франківська обл.
м. Городенка
вул. Станіславська 1
78100

hplif@meta.ua

Тиждень професії "КУХАР"


Робочі будні ліцею.


Найрозумніший математик


Будні ліцею


Будні ліцею


Всі новини!

Тиждень професії «Кухар»


Конкурс «Осінніх композицій» 2012


урочиста лінійка присвячена Дню знань та початку нового 2012-2013 навчального року


Обласна методична секція викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання: «Механізація сільського господарства, основ рослинництва і тваринництва»


І етап олімпіад


Всі альбоми!


Copyright © Городенківський професійний ліцей 2011-2016

email: hplif@meta.ua

Design Copyright © West_combat@meta.ua