• головна
  • професії
  • наш колектив
  • навчально-методична робота
  • абітуріенту

Новини Городенківського професійного ліцею

2 жовтня 2015 року в ліцеї проведені урочистості з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

 2 жовтня  2015 року в ліцеї проведені урочистості  з нагоди професійного свята Дня працівників освіти. В заході прийняли участь працівники навчального закладу, ветерани ліцею, учні , гості свята. Перед присутніми виступив директор ліцею  В.П. Совик , який відмітив, що професія вчителя – це покликання, а ще це відповідальна і виснажлива праця. Професія вчителя – це незрівнянна радість Майстра від підготовки кваліфікованого спеціаліста і  роботи над  формування людської душі. Сьогодні ваше свято – свято скромних і достойних людей, свято добра, мудрості і любові. Директор подякував колегам за працю, за віру в кожного учня, за розуміння і підтримку за частку душі подаровану дітям, за наше минуле, теперішнє і майбутнє. Побажав всім  міцного здоров’я, добробуту , благополуччя  професійних і творчих успіхів, звершень всіх задуманих справ, талановитих і небайдужих вихованців! Перед учасниками свята виступила  Галини Петрівна Микитюк –очільник українсько-канадського фонду «Світ для дітей», яка у своєму виступі з побажаннями працівникам освіти привезла і подарунки ліцею.  Дирекція навчального закладу, учні щиро подякували за привітання і подарунки .

   Відбувся концерт. Педагогів, майстрів виробничого навчання, працівників навчального закладу вітав вокальний ансамбль дівчат 1курсу та солісти  Олександра Миронів  та  Василь. Нагірняк ,ведучі концерту Марія Чикур та Дмитро Старків.

Світлини з урочистого свята.

2015-10-05


Івано-Франківська обл.
м. Городенка
вул. Станіславська 1
78100

hplif@meta.ua

Тиждень професії "КУХАР"


Робочі будні ліцею.


Найрозумніший математик


Будні ліцею


Будні ліцею


Всі новини!

Тиждень професії «Кухар»


Конкурс «Осінніх композицій» 2012


урочиста лінійка присвячена Дню знань та початку нового 2012-2013 навчального року


Обласна методична секція викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання: «Механізація сільського господарства, основ рослинництва і тваринництва»


І етап олімпіад


Всі альбоми!


Copyright © Городенківський професійний ліцей 2011-2016

email: hplif@meta.ua

Design Copyright © West_combat@meta.ua