• головна
  • професії
  • наш колектив
  • навчально-методична робота
  • абітуріенту

Новини Городенківського професійного ліцею

13 жовтня в навчальному закладі відбулася літературно-музична композиція « Коли Ви вмирали, Вам сурми не грали», присвячена 73 річниці створення УПА

13 жовтня в навчальному закладі  відбулася літературно-музична композиція  « Коли Ви вмирали, Вам сурми не грали», присвячена 73 річниці створення УПА. Мета заходу — акцентувати увагу учнівської молоді на подіях історії України часів утворення ОУН і УПА.

Вперше День Української повстанської армії відзначили на державному рівні. Адже День захисника України тепер святкують 14 жовтня – на Покрову Пресвятої Богородиці, яка є Днем українського козацтва та, водночас, офіційним Днем заснування УПА. Це військово-політичне формування було створено восени 1942 року політичним проводом Організації українських націоналістів.

Пам’яті воїнів УПА, які героїчно боролися за незалежність нашої країни й була присвячена літературно-музична композиція, в якій прийняли участь  учні І курсу групи №1 плодоовочівник, № 1 муляр. Із вступним словом виступили заступник директора з НВР Білик Д. Р. та  викладачі історії Сало В. П., Андрусяк М. М.

В програмі прозвучали пісні, присвячені Україні та героям УПА. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять героїв, які віддали своє життя за те, щоб у нас в країні був мир.

2015-10-14


Івано-Франківська обл.
м. Городенка
вул. Станіславська 1
78100

hplif@meta.ua

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК


ЗВІТ ДИРЕКТОРА


ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я


ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2024


38-ма річниця аварії на ЧАЕС


Всі новини!

Тиждень професії «Кухар»


Конкурс «Осінніх композицій» 2012


урочиста лінійка присвячена Дню знань та початку нового 2012-2013 навчального року


Обласна методична секція викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання: «Механізація сільського господарства, основ рослинництва і тваринництва»


І етап олімпіад


Всі альбоми!


Copyright © Городенківський професійний ліцей 2011-2016

email: hplif@meta.ua

Design Copyright © West_combat@meta.ua