• головна
  • професії
  • наш колектив
  • навчально-методична робота
  • абітуріенту

Новини Городенківського професійного ліцею

ВСТУПНА КАМПАНІЯ

Сьогодні, 20 серпня 2024 року, відбувся перший етап вступної кампанії для випускників 9 та 11 класів, за професіями «Тракторист - машиніст с/г виробництва. Слюсар з ремонту с/г машин та устаткування. Водій автомобіля категорії " С" ». Молоді юнаки і юнки які обрали професію трактористмашиніст, мріють працювати на землі, освоювати нову сільськогосподарську техніку, а в подальшому знайти високооплачувану роботу.

Щоб якісно виконувати сільськогосподарські роботи, викладачі спецпредметів та майстри виробничого Городенківського професійного ліцею допоможуть вам опанувати такі технічні дисципліни як агрономія, трактори і автомобілі, сільськогосподарські машини, організація виконання механізованих робіт, правила дорожнього руху, технічне обслуговування та ремонт машин, навчитись комплектувати машинно-тракторні агрегати для виконання сільськогосподарських робіт, виконувати слюсарні та ремонтні роботи, встановлювати техніку на зберігання, і, звичайно, навчитись керувати тракторами, комбайнами та автомобілями.

Бути хліборобомвелика честь!

ПРИЙОМ ДОКУМЕНІВ НА УСІ ПРОФЕСІЇ ПРОДОВЖЕНО

до 1 жовтня 2024 року

2024-08-20


Івано-Франківська обл.
м. Городенка
вул. Станіславська 1
78100

hplif@meta.ua

ВСТУПНА КАМПАНІЯ


ОСТАННІЙ ДЗВОНИК


ЗВІТ ДИРЕКТОРА


ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я


ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2024


Всі новини!

Тиждень професії «Кухар»


Конкурс «Осінніх композицій» 2012


урочиста лінійка присвячена Дню знань та початку нового 2012-2013 навчального року


Обласна методична секція викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання: «Механізація сільського господарства, основ рослинництва і тваринництва»


І етап олімпіад


Всі альбоми!


Copyright © Городенківський професійний ліцей 2011-2016

email: hplif@meta.ua

Design Copyright © West_combat@meta.ua