• головна
  • професії
  • наш колектив
  • навчально-методична робота
  • абітуріенту

Новини Городенківського професійного ліцею

Початок 2024-2025 навчального року

Початок 2024-2025 навчального року.

Навчальний рік розпочався традиційно - святковою лінійкою, яка проходили по особливому урочисто та патріотично, з душевним піднесенням та відчуттям болю за майбутнє України. Особливого змісту на вустах кожного набували слова Державного Гімну України, бо вони давали силу нашим бійцям, зміцнювали волю, гартували тіло, кликали душу до бою на захист такої рідної серцю Батьківщини. Почесну місію підняти Державний Прапор України доручено здобувачам освіти першого курсу 2 групи плодоовочівників Острик Яірі та третьокурснику Коломийчуку Роману з 5 групи трактористів. . Хвилиною мовчання вшанували память героїв, які віддали своє життя за Україну.

У Городенківському професійному ліцеї на урочистій лінійці до здобувачів освіти звернувся директор Василь Совик, який зазначив, що випускники навчального закладу мають високий рівень професіоналізму, досягають успіху на життєвій дорозі, проявляють громадянську позицію та патріотизм, привітав з початком навчального року, побажав успіхів у навчанні.

Перший урок на тему «Перемагає той, хто пам`ятаєу навчальних закладі був проведений для учнів І-ІІІ курсів за участю батьків і став уроком Памяті за тими, хто виборював незалежність на Майдані під час революції Гідності, уроком - реквієм за загиблими у повномасштабній війні росії проти України, серед яких є випускники нашого навчального закладу.

Розпочинаються буденні дні навчального року. Дякуємо захисникам України за можливість жити, працювати, навчатись, мріяти, любити, посміхатись, радіти осінньому сонечку, будувати плани.

ВИ Є ГЕРОЯМИ ДЛЯ ВСІЄЇ УКРАЇНИ!

 

2024-09-01


Івано-Франківська обл.
м. Городенка
вул. Станіславська 1
78100

hplif@meta.ua

КОЗАЦЬКІ РОЗВАГИ


ДЕНЬ ПРАПЦІВНИКА ОСВІТИ


СВЯТО "ДАРИ ОСЕНІ"


Початок 2024-2025 навчального року


ВСТУПНА КАМПАНІЯ


Всі новини!

Тиждень професії «Кухар»


Конкурс «Осінніх композицій» 2012


урочиста лінійка присвячена Дню знань та початку нового 2012-2013 навчального року


Обласна методична секція викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання: «Механізація сільського господарства, основ рослинництва і тваринництва»


І етап олімпіад


Всі альбоми!


Copyright © Городенківський професійний ліцей 2011-2016

email: hplif@meta.ua

Design Copyright © West_combat@meta.ua